Comedy club tilbud: begge shows

Musikkens Hus i Murergade, Helsingør

tor 19 okt 2017 20:00

Købe billet til begge shows, og få en rabat.

19. oktober kl. 20.00: Brian Mørk og Torben Chris

Brian Mørk er standup komiker og manuskriptforfatter, bedst kendt for sit talkshow Brian Mørk. Brian har været med i mange forskellige TV-udsendelser på både Danmarks Radio og TV 2. Blandt de udsendelser, som han har medvirket i er Talegaver til Børn og det efterfølgende Comedy Aid.

Torben Chris:
I de seneste år har Torben Chris etableret sig som en af de skarpeste komikere på den danske stand-up scene.
Det har han bevist på flere velbesøgte tours, bla sammen med Thomas Hartmann i "Mens room", der havde fulde huse i hele Danmark.
Med hurtige pointer og bidende punchlines spidder han alt og alle på sin vej. Hvis du er til vrede mænd, så bliver det ikke meget bedre.

16. novemberkl. 20.00: Dan Andersen og Audrey Castaneda

Efter flere år i branchen som hardcore stand-up komiker, gjorde Dan en gang for alle op med fordommen om, at en stand-up komiker står alene på scenen med en mikrofon, da han udvidede genren og tog sin guitar med på scenen.Dan Andersen har gjort sig landskendt med sit spektakulære guitarshow. Han har været med i stort set alt, der er værd at tale om i dansk comedy. Han er kendt for have et virkeligt godt tag i publikum, der elsker mixet af sange og rendyrket stand-up.

Humørbombe har Audrey altid været – som danser, skuespiller, klummeskribent, tv-udvikler med mere – og hun elsker at fortælle historier, gerne med sig selv i krumbøjninger, der kan give enhver andre overbalance.

Senest har Audrey kunnet opleves på DR med succes-serien
"Kvinder på krisestien"
Hun er en af landets sjoveste live komikere og en oplevelse, som du ikke vil gå glip af. 

Der kan forekomme ændringer af lineuppet ved sygdom eller andre udforudsete begivenheder. Vi bestræber os altid på at finde en passende afløser.

Dette arrangement har fundet sted

Sikker, online billetbestilling leveret af
Billetshop